3 Geweldige essentiële olie mixen voor de feestdagen

Essentiële olie staat niet alleen bekend om de heerlijk geurende aroma’s die bij kunnen dragen aan het creëren van sfeer, ze kunnen ook jouw gezondheid ondersteunen. Speciaal voor jou heb ik 3 essentiële olie mixen voor de feestdagen samengesteld, hoe je dit kunt toepassen en wat de werking is van bepaalde oliën op de gezondheid. Vanaf nu is geen kerst meer hetzelfde 😉

Geur associeert met een bepaalde emotie, gevoel of herinnering. Zo brengt bijvoorbeeld het optuigen van de kerstboom, het in huis halen van een kerststukje of de geur van verse dennentakken bepaalde herinneringen naar boven. Wellicht herken je het.

Kerst staat voor velen in het teken van gezelligheid en samen zijn. Met het toepassen van één van deze essentiële olie mixen voor de feestdagen heb jij alvast een perfect sfeertje in huis om de feestdagen goed door te komen.

Belangrijk

Als je essentiële olie wilt gebruiken om sfeerbooster dan is het van belang om oliën te gebruiken van een goede kwaliteit. Waarom? Het toepassen van oliën die niet voldoen aan strenge veiligheidseisen kunnen schade aanrichten en als het gaat om jou en jouw dierbaren dan wil je het beste.

Wij gebruiken essentiële oliën van het merk doTERRA. Deze oliën beschikken over het CPTG keurmerk. Wil je lezen wat het CPTG keurmerk precies inhoud? Lees dan Wat betekent CPTG essentiële olie?. Mocht je dit artikel nog niet gelezen hebben raden wij je aan dit eerst te doen.

Nog een leuke tip: je kunt de oliën van doTERRA kopen tegen de verkoopprijs in de webshop of met een korting van minimaal 25%. Wij helpen je graag, neem gerust contact met ons op via https://meermetolie.nl/contact-us

Hoe gebruik je de essentiële olie mixen voor de feestdagen?

Onderstaande mixen zijn door iedereen toe te passen, of je nu start met het ontdekken van de mogelijkheden met essentiële olie of gevorderd bent.

natuurlijke eerste hulp

60 gratis Tips hoe je essentiële olie veilig kunt toepassen

Vul jouw email hieronder in en download het ebook

Wij adviseren voor het aromatisch gebruik het gebruik van een diffuser. Dit wordt ook wel een aromaverstuiver genoemd. Je doet een aanbevolen hoeveelheid koud water, afhankelijk van de diffuser, met een aantal druppels essentiële olie in de diffuser en zet de diffuser aan.

Door de snelle trillingsfrequentie worden minuscule deeltjes van de essentiële olie door de lucht verspreid. Via ons ademhalingsstelsel komt het terecht bij onze hersenen waar het in staat wordt gesteld onze gemoedstoestand te beïnvloeden. 

Heb je nog geen diffuser? Niet getreurd! Er zijn nog diverse manieren om toch te kunnen genieten van essentiële olie mixen voor de feestdagen. Je kunt het lezen in het artikel 10 Geweldige manieren om essentiële olie te verstuiven. Keus genoeg om toch de voordelen van essentiële olie te ontvangen.

Essentiële olie mix 1 Santa’s workshop

Essentiële olie mix 2 Christmas Tree

Essentiële olie mix 3 Pepermunt Surprise

pepermuntsurprise

Het ondersteunen van gezondheid

  • Wild Orange, ondersteunt bij angsten, neerslachtigheid, depressie, de spijsvertering. Het is een olie die de gemoedstoestand een flinke positieve boost geeft
  • Pepermunt heeft een verfrissende geur en ondersteunt oa de spijsvertering en ter verlichting van spanningsklachten
  • Ylang Ylang, ter bevordering van ontspanning, kalmerend, anti-stress
  • Cypres, de verfrissende dennengeur is onmisbaar in een essentiële olie feestdagenmix
  • Cassia, heb je het over kerst dan hoort daarbij de verwarmende geur van Cassia of Kaneel. 

Tot slot

Zoals je ziet, deze essentiële olie mixen zijn super simpel zelf toe te passen, of het nu in een diffuser is of in een zelfgemaakte kamerspray, er zijn mogelijkheden ten top. Vergeet niet dat je automatisch ook geniet van de therapeutische kwaliteiten van de oliën als je kiest voor CPTG oliën.

Hoe je de feestdagen ook gaat doorbrengen, wij hopen dat het onder het genot gaat van een druppeltje essentiële olie. Maak van de feestdagen er één om nooit te vergeten! Dat is onze wens voor jou!

Zorg goed voor jezelf en wees lief voor een ander.
Jacquelien & Julian

PS: Deel dit artikel met jouw Facebook vrienden en -fans, LinkedIn contcten, Twitter volgers en Google+ kringen via de Share knoppen hiernaast, zodat ook de mensen uit jouw omgeving profiteren.

Gebruik nooit olie waarvan je de herkomst of het bedrijf niet kent. Er zijn heel veel oliën die vervalst zijn of zodanig verdund dat de kracht niet meer merkbaar is. Wij gebruiken alleen CPTG gecer​tificeerde oliën.

Jacquelien Springer

Wellness Advocate | LifeCoach | AromaTouch practitioner | Acces Bars Facilitator | mede-oprichter en bedenker van meermetolie.nl |

>
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE