7 Tips om het meeste uit essentiële olie te halen

Modern Essentials

Je weet waarschijnlijk al dat essentiële olie veel kan betekenen voor onze gezondheid zonder nare bijwerkingen. Misschien ben je, nog niet, gestart de vele voordelen te ontdekken maar de vraag hoe het meeste uit essentiële olie te halen nog speelt bij jou nog.

Na alle succesverhalen over essentiële olie was ik super enthousiast. Mijn grootste struikelblok was dat ik niet wist waar ik moest beginnen, hoe ik veilig kon starten en hoe het meeste uit essentiële olie te halen. Het gaat om jouw gezondheid en die van jouw dierbaren. Lees daarom dit artikel met 7 tips om het meeste uit essentiële olie te halen.

De wereld van essentiële olie kan best overweldigend zijn. Ondanks dat essentiële olie een natuurlijk product is is het ook zeer krachtig. Je hoeft echt geen professional te zijn maar gebruik zonder de nodige kennis kan nare gevolgen hebben.

Onze missie is individuen en gezinnen weer zelfredzaam te maken daar waar het gaat om essentiële olie. We willen jou bekrachtigen zodat je zelf in staat bent om weer jouw eigen keuzes te maken en niet afhankelijk te zijn van ons of iemand anders.

Daarom geven we advies en support, voornamelijk bieden we jou de tools waarmee iedereen aan de slag kan. In de praktijk blijkt dat dit veel verder reikt dan het essentiële olie advies die we in eerste instantie hebben gegeven. Hier kunnen we alleen maar trots op zijn, zo haal je het meeste uit essentiële olie én uit jou.

Goede kennis of een goed product? ​

Wat is nu belangrijker?

Een goed product

Als je openstaat voor natuurlijke alternatieven om de gezondheid te ondersteunen dan willen we oa dat het vrij is van pesticiden en andere schadelijke toevoegingen. Een ander belangrijk punt is dat er blijvend streng getest wordt zodat je er zeker van kunt zijn dat het product in de beste staat verkeerd.

Wil je weten waarom wij voor doTERRA hebben gekozen, lees dan Waarom doTERRA?

Goede kennis

Met het internet binnen handbereik hebben we ook veel kennis binnen handbereik. Gevaar is dat we blind vertrouwen op wat er geschreven staat en niet de ‘moeite’ willen nemen om ons eigen onderzoek te starten. Wij willen jou uitnodigen om alles wat je leest niet als ‘de waarheid’ te zien maar als informatie en hieruit vervolgens te halen wat met jou resoneert.

Een website als PubMed beschikt over wetenschappelijke informatie dus kijk altijd goed waar je jouw informatie vandaan haalt.

Wil je meer weten over essentiële olie en veiligheid? Lees dan Is essentiële olie gevaarlijk?

Onze conclusie

We kunnen niet genoeg benadrukken dat goede kennis en een goed product niet los van elkaar te zien zijn om optimaal resultaat te behalen. Je hebt niets aan veel kennis zonder een goed product en vice versa. 

Modern Essentials boek

Wij hebben enorm veel kennis gehaald uit het Modern Essentials boek en gebruiken het nog altijd als naslagwerk. Maar liefst 500 pagina’s aan essentiële informatie, oa een stukje over wetenschap, enkelvoudige essentiële oliën, samengestelde essentiële oliën, supplementen, recepten, persoonlijke gids welke oliën te gebruiken bij specifieke aandoeningen en nog veel meer.

Deze 9e hardcover editie is oprecht een waardevolle aanvulling voor iedere essentiële olie geïnteresseerde (bij ons nog te verkrijgen, zolang de voorraad strekt). Voor meer informatie stuur ons gerust een mail.

Itovi

Itovi

Itovi

Welke essentiële oliën heeft jouw lichaam nodig? Dit kan een vraag zijn die blijft spelen. Dan kan de Itovi een uitkomst zijn.

De Itovi is een kleine handscanner die is ontworpen met een wetenschappelijk bewezen techniek. Je kunt zo makkelijk een keuze maken welke producten jouw lichaam nodig heeft. De scan laat zien welke specifieke oliën of supplementen jouw lichaam op dit moment nodig heeft ter ondersteuning van een goede gezondheid.

Hoe werkt het? Je houdt de kleine scanner vast in één hand en deze stuurt electronische frequenties naar je lichaam die 273 punten (biomarkers) scant en deze "vergelijkt" met de frequenties die in de oliën zitten. Vervolgens komt er een rapport naar voren waar disbalans (lichamelijk of emotioneel) heerst en geeft daarbij aanbevelingen (3 - 10 producten) van essentiële oliën voor in-, uitwendig- of inhalatiegebruik (verstuiver) en/of supplementen. Het overzicht kan gemaild worden zodat de uitkomst van de scan en aanbevelingen nagelezen kunnen worden.

Binnenkort is deze scan verkrijgbaar via Meer met Olie. Stuur vrijblijvend een mail voor meer informatie.

Info

​Lijkt ITOVI jou
i​nteressant?

Coaching

Soms is het prettig dat iemand van buitenaf even met je meeloopt om helderheid te verschaffen en je weer in je Kracht te zetten. Soms voor 1 consult en soms voor een traject. Een coach kan een enorme bijdrage zijn.

Julian en Jacquelien zijn beide coaches. In combinatie met de oliën, en andere modaliteiten, kunnen er mooie resultaten behaald worden.

Persoonlijk consult

Wil je meer weten over essentiële olie en gaat jouw voorkeur uit naar een persoonlijk consult? Dat kan!

Zowel Live, telefonisch of via Skype kunnen we een persoonlijk consult houden om het meeste uit essentiële olie te halen.

Workshop

workshop essentiële olie

Lijkt het jou gezellig om een workshop bij te wonen waarin jou alles wordt verteld wat je moet weten over essentiële olie en je de oliën kunt ervaren? Laat het ons dan weten. Wij geven workshops in Emmen en op aanvraag op locatie.

Masterclasses

Ben jij toe om jouw kennis over essentiële olie te verdiepen? Kom dan eens langs bij de Masterclasses.

De serie van 8 masterclasses, met iedere week een ander onderwerp, start binnenkort weer in Emmen. Houdt de website in de gaten voor meer informatie.

Tot slot

Ik ben heel benieuwd…

... met deze 7 tips hoeft niets jou meer in de weg te staan om het meeste te halen uit essentiële olie MAAR als er toch nog iets is dat jou ervan weerhoudt om te starten met het ervaren van deze prachtige oliën, zou je ons dit in een reactie of prive bericht willen laten weten?

Laat je ook inspireren door het lezen van de bijdragen van anderen.

Zorg goed voor jezelf en wees lief voor een ander.
Jacquelien

PS: Deel dit artikel met jouw Facebook vrienden en -fans, LinkedIn contcten, Twitter volgers en Google+ kringen via de Share knoppen hiernaast, zodat ook de mensen uit jouw omgeving profiteren.

Gebruik nooit olie waarvan je de herkomst of het bedrijf niet kent. Er zijn heel veel oliën die vervalst zijn of zodanig verdund dat de kracht niet meer merkbaar is. Wij gebruiken alleen CPTG gecer​tificeerde oliën.

Jacquelien Springer

Wellness Advocate | LifeCoach | AromaTouch practitioner | Acces Bars Facilitator | mede-oprichter en bedenker van meermetolie.nl |

>
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE