dōTERRA’s BOGO actie, ontvang gratis essentiële olie

doTERRA's BOGO actie

Wie wil er gratis iets ontvangen wat jouw gezondheid kan ondersteunen en ook nog zonder verplichtingen?? Als jij een beetje net als ik bent dan ontvang en investeer je graag in dingen die jou bekrachtigen. Zo ben ik super enthousiast over dōTERRA's BOGO actie. 

Je leert in dit korte artikel alles wat je dient te weten over dōTERRA's BOGO actie en hoe ook jij kunt profiteren van de voordelen die deze actie te bieden heeft.

BOGO???

BOGO staat voor Buy One Get One (Koop Een Krijg Een). Het leuke is: IEDEREEN kan meedoen!

dōTERRA's BOGO actie vindt gemiddeld 2 a 3 keer per jaar plaats. Kort van te voren maakt dōTERRA bekend dat de actie eraan komt. 

Je bent niet verplicht om mee te doen. Sterker nog, ieder dag geldt er een andere actie en je kunt op dat moment beslissen of je de oliën goed kunt gebruiken en dus bestellen. 

Hoe weet ik wat de BOGO van de dag is?

Op de Facebook pagina van dōTERRA Europe wordt dagelijk bekend gemaakt wat de BOGO van die dag is.

Hoe kan ik de BOGO bestellen?

Er zijn verschillende manieren om 1 of meerdere, BOGO’s te bestellen. Ik neem de meest voorkomende met je door.

Je hebt (nog) geen voordeel account bij dōTERRA

Misschien heb je nog geen voordeel account, of je die nu wel of niet wilt, je bent welkom om olie te bestellen bij ons. Het is wel de minst voordelige manier want je betaalt dan de verkoopprijs van de olie en de volle prijs voor de verzendkosten. 

Met een voordeel account ontvang je 25% korting op alle producten van dōTERRA zolang je wilt, zonder enige verplichting. 

Ontvang je graag meer informatie of vraag je je af of het voor jou uit kan, dan kunnen we samen kijken wat voor jou de beste optie is. Laat het ons weten en wij helpen jou graag!

Je hebt een voordeel account bij dōTERRA

Log in in jouw account, plaats een nieuwe bestelling en voeg de olie toe, pas het aantal aan naar jouw wens (de gratis olie wordt automatisch aan het eind toegevoegd) en rond de bestelling af.

Je ontvangt nu essentiële olie met 25% korting plus de gratis olie 😉

Je ontvangt graag het meeste voordeel

25% korting zonder verplichtingen is al geweldig maar er is nog een manier waarop je nog meer voordeel kunt behalen. Wie wil dit nu niet?! Ik leg het je uit. 

Als je een voordeel account hebt dan heb je de optie om mee te doen aan LRP. LRP staat voor Loyalty Rewards Program, een spaarprogramma vergelijkbaar met Airmiles. Met LRP spaar je voor nog eens 30% extra korting waarmee je gratis producten kunt aanschaffen PLUS je ontvangt de verzendkosten terug!

Wil je vrijblijvend meer info? Klik hier.

Goed om te weten

Je kunt je misschien voorstellen dat mensen super enthousiast zijn tijdens de BOGO actie omdat ze graag hun olie verzameling willen uitbreiden of achter de hand willen hebben. Dan is het vooraf goed om te weten dat:

  • Er geldt iedere dag een andere actie die rond middernacht bekend wordt gemaakt
  • Je kunt de acties niet opsparen
  • De actie begint altijd op maandag en eindigt op vrijdag, iedere dag een andere actie
  • Een actie is 24 uur geldig
  • OP=OP 🙁  (we maken regelmatig mee dat de BOGO al voor de middag is uitverkocht)
  • Bespaar verzendkosten door, bijvoorbeeld, samen met vrienden of familie te bestellen

Mensen die essentiële oliën van doTERRA gaan ontdekken zijn erg enthousiast en breiden hun essentiële olie collectie vaak snel uit om nog meer voordelen te ontdekken of het te delen met dierbaren. De BOGO actie geeft je een uitgelezen kans!!

Sta jij ervoor open om te ontdekken hoe je naast de BOGO acties gratis essentiële olie te verdienen? Laat het ons weten, in een gratis gesprek vertellen we je er graag over.

Jacquelien Springer

Wellness Advocate | LifeCoach | AromaTouch practitioner | Acces Bars Facilitator | mede-oprichter en bedenker van meermetolie.nl |

>
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE