• Home
 • Blog
 • Ontdek doTERRA’s Kids collection 2019

Ontdek doTERRA’s Kids collection 2019

Essentiële olie voor kinderen

1 comments

POWER VOOR ONZE KIDS!!

We hebben er lang op moeten wachten en nu is het er! Een speciale set essentiële oliën voor kinderen 🙂

Niet één, niet twee maar liefst 6! essentiële oliën voor kinderen (misschien denk je nu ik heb geen kinderen dus dit is niet voor mij interessant, juist wel! O ja en een kleine waarschuwing: Volwassenen gebruiken deze oliën ook erg graag). 

Ze hebben ook super stoere namen namelijk Brave, Thinker, Calmer, Rescuer, Steady en Stronger. Wie kan deze niet gebruiken op bepaalde momenten?! Benieuwd wat deze oliën zo speciaal maakt en waarom? Ik neem je mee!

Essentiële oliën voor kinderen, niet zomaar een flesje essentiële olie

KIDS COLLECTION

Net zoals bij alle andere essentiële oliën heeft doTERRA ook nu zorgvuldig gewerkt aan deze speciale collectie voor kids. Wat is er nu fijner dan kant en klare, veilige essentiële oliën voor kinderen in een flesje!

Deze collectie essentiële oliën voor kinderen worden geleverd in roller bottles, dwz rolflesjes. Roller bottles zijn makkelijk mee te nemen en makkelijk in gebruik. Geen viezigheid en geklieder met een draagolie, de essentiële oliën die in de mix zitten al verdund met gefractioneerde kokosolie. Zo is het het voor kinderen en mensen met een gevoelige huid veilig te gebruiken is.

Deze kids lijn is gemaakt voor kinderen van alle leeftijden met in het achterhoofd de veelvoorkomende geurvoorkeuren, emotionele behoeften en de meest voorkomende gezondheidsklachten. Ze zijn speciaal ontwikkeld om het hart, lichaam en de geest te ondersteunen.

Met behulp en instructie van een volwassene kan je kind leren om deze essentiële olie mengsels zelf veilig toe te passen op hun buik, handen, hoofd en hart. Doordat kinderen van jongs af aan opgroeien met oliën,  leren ze om hun gevoelens te herkennen en alledaagse klachten zelf op te lossen. Dat gun je toch ieder kind!

Bekijk hier alvast het introductie filmpje waarna ik je vertel welke oliën er in iedere mix zitten en waarvoor je het kunt inzetten:

(Voor vertaling klik op het instellingen wieltje, ondertiteling, automatisch vertalen, Nederlands)

Brave ™ Courage Blend

Kan jouw kind meer zelfvertrouwen en vertrouwen gebruiken? Zie je dat hij/zij zoveel capaciteiten heeft alleen durft hij/zij hier zelf nog niet op te vertrouwen? Dan kan Brave wellicht ondersteunen!

Deze mix bevordert gevoelens van zelfvertrouwen en moed. Hij helpt stress en angstgevoelens te beheersen. Wanneer je kind twijfels, zorgen of angsten heeft, kun je Brave ™ Courage Blend gebruiken. Deze energieke mix bevordert het vertrouwen in zichzelf.

Het is handig om deze blend bij de hand te houden bij spannende momenten. Bijvoorbeeld een sportevenement, muzikale uitvoering, toets of wanneer je kind wat aanmoediging nodig heeft om in zichzelf te geloven. Negatieve emoties zoals twijfel, pessimisme en cynisme worden door Brave Courage Blend tegengewerkt. Deze mix combineert essentiële oliën van Wild Orange, Osmanthus Flower, Cinnamon Bark en Amyris Wood verdund met gefractioneerde kokosolie.

Thinker ™ Focus Blend

Thinker™ is fijn om dagelijks te gebruiken. Het helpt kinderen meer bij zichzelf te blijven en vermindert gevoelens van (mentale) stress en vermoeidheid. Thinker™ Focus Blend geeft een gevoel van alertheid en focus tijdens het maken van huiswerk, een toets of op elk ander moment waarbij concentratie nodig is. Deze fijne blend bestaat uit oliën van vetiver, pepermunt, rozemarijn en clementine. De oliën zijn verdund met gefractioneerde kokosolie.

Als uw kind tijdens huiswerk afgeleid raakt, gebruik dan Thinker ™ Focus Blend. Smeer het op de polsen van je kind. Dit is ook een geweldige mix om vóór een toets of examen te gebruiken!

Volwassenen maken vaak gebruik van In Tune, ook een Focus Blend. Thinker is zachter van geur, door verdunning met de gefractioneerde kokosolie, waardoor ook toegankelijker voor volwassenen die gevoelig zijn voor de geur van InTune. 

Tijdens mijn werk gebruik ik ook Thinker, I <3 it!

Thinker

Calmer ™ Restful Blend

Deze blend helpt je kind ontspannen en bevordert de slaap. Het ondersteunt een goede nachtrust en stimuleert ontspanning. Calmer zorgt voor rustgevende gevoelens in je kinds lijf én geest.  In deze blend vind je de essentiële oliën van lavendel, romeinse kamille, ylang-ylang, boeddha-hout. De olie is verdund met gefractioneerde kokosolie.

Breng Calmer ™ Restful Blend op polsen aan vóór het slapengaan om de geest te kalmeren en zorgen weg te nemen. Het is te gebruiken bij kinderen van alle leeftijden.

Rescuer ™ Soothing Blend

Rescuer ™ helpt je kind ontspannen, ook na een drukke dag. Hij heeft een frisse maar kalmerende geur en vermindert gevoelens van spanning in de nek en schouders. Emoties komen meer in balans. Deze ontspannende mix bestaat uit essentiële oliën van lavendel, groene munt, Copaiba en Tomar-zaad met gefractioneerde kokosolie.

Steady ™ Grounding Blend

Help je kind kalm en in balans te blijven met Steady. Deze blend helpt je stemming in balans te brengen en gevoelens te verzachten wanneer je kind zich overweldigt voelt of hoogsensitief is. Deze blend combineert essentiële oliën van Amyris Wood, Balsam Fir, Coriander en Magnolia met gefractioneerde kokosolie. Breng aan op de onderkant van de voeten, de polsen of de achterkant van de nek.

Stronger ™ Protective Blend

Deze oliën in deze mix versterken de geest en het lichaam. Ze bevorderen een natuurlijke afweer van het immuunsysteem en kalmeren de emoties en/of de huid in tijden van nood. Deze blend combineert essentiële oliën van wierook, ceder, roos en Litsea. Deze oliën zijn verdund met gefractioneerde kokosolie. 

Mijn ervaring

Ik heb veel met kinderen gewerkt in het speciaal onderwijs. Nu help ik regelmatig kids door ze te ondersteunen met essentiële olie.

Een grote les wat ik van veel kinderen heb geleerd is dat ze puur zijn, geen oordeel hebben en exact weten wat ze nodig zijn als ze die kans krijgen.

Praktijkvoorbeelden

Max

Linda (namen zijn ivm privacy veranderd) had een workshop bij ons gevolgd en was gestart met de Family Essentials kit. Enkele dagen nadat ze haar pakket had ontvangen vroeg ze mij of er misschien ook oliën waren die haar zoontje Max konden ondersteunen. Hij was 'overgevoelig', kon zich slecht concentreren, was niet aardig voor klasgenootjes, maakte geen vriendjes en bovenop dit alles nam hij entiteiten waar. 

GELUKKIG stonden de ouders open voor wat er nog meer mogelijk was om hem te ondersteunen en zo ging ik bij hen langs met mijn oliën. 

Wat er vervolgens gebeurde is met geen pen te beschrijven behalve dat hij open stond voor de oliën, nieuwsgierig was, alles wilde ruiken en van begin af aan WIST wat hem ging ondersteunen. Steeds kwam hij terug op één bepaalde olie, ook wanneer de flesjes met dopjes erop (dus hij kon het niet ruiken) en labels omgedraaid stonden (en niet zien). 

Hij heeft de olie gebruikt en zelfs de juf belde Linda op om te vragen wat er met de jongen was gebeurd. Hij maakte contact met andere kinderen, ruziede niet meer, kon zich beter concentreren etc etc. Ik noem het ** De magie van essentiële olie ** want dit is wat het kan doen!

Billy

Billy is ook een hooggevoelige jongen die in de brugklas zit, voor een examenperiode met concentratie uitdagingen. Zijn moeder belde mij op wat er nog meer mogelijk was op een natuurlijke manier, met essentiële olie.

Het advies dat ik gaf, gebruik te maken van de Concentratie samenstelling InTune, hebben ze opgevolgd en Billy is goed door de examen periode heen gekomen. Gezinsleden merken op dat hij rustiger is, zich beter kan concentreren. Dit is wat essentiële olie kan doen! 

Waarom nog ploeteren met schadelijke middelen als er ook een ander veilig alternatief is?

Nu verkrijgbaar

De Kids Collection is sinds kort verkrijgbaar in Nederland. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze oliën dan heb ik nog wat informatie voor je.

Deze speciale essentiële oliën voor kinderen zijn zowel los verkrijgbaar als in een set. Ook zijn ze te verkrijgen tegen verkoopprijs óf met 25% korting.

Bij de set ontvang je veel extra’s:

 • Nooit meer een olie vergeten of kwijt met dit reistasje die makkelijk in een tas past.
 • Wat fijn is, je ontvangt ook 6 gekleurde dopjes die het gebruik van de rollers gemakkelijk én leuk maken. Kids kunnen hun favoriete roller aan hun broek of tas haken zodat ze er gebruik van kunnen maken wanneer nodig. 
 • Leer samen hoe je de oliën kunt gebruiken met de gebundelde, en makkelijk mee te nemen, instructie kaartjes 
kids collection bag
kids collection bottle holders
kids collection cards

Samen leren en ervaren is nog nooit zo leuk geweest 😉

De meeste mensen kiezen voor de korting. We maken dan samen alles in orde zodat je zo snel mogelijk de oliën in huis hebt. Mocht je dit niet willen, totaal geen probleem! Ook dan helpen we je graag!

Start bij Meer met Olie met de Kid’s Collection, ontvang 25% korting en ontvang van ons nog meer gratis:
 • Ontvang HET naslagwerk over essentiële oliën, een 500+ pagina’s, hardcover editie Modern Essentials twv 30 euro

 • Je staat er niet alleen voor o.a: 24/7 support, diverse Social Media kennis groepen (vrijblijvend), een gratis kennismakingsconsult

 • Neem deel aan diverse workshops, Live of online

Tot slot

Hoe mooi is het dat je nu kinderen kunt ondersteunen met een veilige en effectieve essentiële olie.

Iets is nog nooit zo simpel geweest in gebruik, een kind kan de was doen 🙂

Hoe zou de wereld eruit zien als we de kinderen bekrachtigen met, waar mogelijk, natuurlijke middelen? Kinderen hebben de toekomst en zullen ons er dankbaar voor zijn.

Zorg goed voor jezelf en wees lief voor een ander.
Jacquelien

PS: Deel dit artikel met jouw Facebook vrienden en -fans, LinkedIn contacten, Twitter volgers en Google+ kringen via de Share knoppen hiernaast, zodat ook de mensen uit jouw omgeving profiteren.

Gebruik nooit olie waarvan je de herkomst of het bedrijf niet kent. Er zijn heel veel oliën die vervalst zijn of zodanig verdund dat de kracht niet meer merkbaar is. Wij gebruiken alleen CPTG gecer​tificeerde oliën.

About the Author

Follow me

Wellness Advocate | LifeCoach | AromaTouch practitioner | Acces Bars Facilitator | mede-oprichter en bedenker van meermetolie.nl |


 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >