Meer met Olie workshops

Alles wat je moet weten over Essentiële Olie

Sta niet meer machteloos aan de zijlijn. Leer nu hoe je essentiële olie kunt toepassen ter ondersteuning van o.a je lichaam, je gemoedstoestand, pijnen, slapeloosheid en hormonaal disbalans.

Doterra producten

Goede kennis is zinloos zonder een goed product

Voor een goed resultaat heb je gedegen kennis nodig en een goed product. Wij hebben beide in huis. Na onze workshops die meestal gratis zijn, heel interactief, leerzaam en fun zijn heb je de kennis om direct van start te gaan.  Ook laten we jou zien hoe je zonder verplichting je producten zelf kunt bestellen met tenminste 25% korting.

Onze workshops


  • Basis workshop 

In deze workshop leer je alles wat je moet weten om veilig en effectief essentiële olie te kunnen toepassen.

  • Masterclass  ( serie van 8 )

Dit zijn thema workshops over essentiële olie en bijv. zwangerschap, kinderen en emoties.

  • AromaTouch Trainingen

Leer in één dag hoe jij deze essentiële olie behandeling kunt toepassen thuis of in jouw praktijk.

Voordelen van essentiële olie


Essentiële oliën hebben krachtige reinigende eigenschappen en zijn ook van nature antibacterieel, antiviraal, schimmel- en parasiet dodend. Vanwege hun unieke chemische structuur gaan ze direct door de huid zodat het lichaam direct van de heilzame werking van essentiële olie kan profiteren.

In deze tijd waar we meestal afhankelijk zijn van medicijnen geven essentiële oliën ons de kans om meer in controle te zijn. Kom naar onze basis workshop en je kunt direct starten aan jouw essentiële olie avontuur. 


Wat zeggen anderen

profile-pic
Yvonne Casander

Ik ben beeldend kunstenaar en oma. Alle informatie tijdens de workshop vond ik erg waardevol. Het blijft een aftasten op ieder vlak.
Jullie zijn betrokken, geven goede en duidelijke uitleg. Ook (en vooral) uit eigen ervaring. Dat vind ik belangrijk.

Deze workshop zou ik aanbevelen aan anderen.

profile-pic
Carla Boel

Ik ben Carla, getrouwd en ik heb geen kinderen. Ik ben al enigszins bekend met de olie van doTERRA maar een opfrisworkshop kon geen kwaad. Het gebruik van peppermint heeft de meeste indruk gemaakt. Als iemand baat heeft bij en interesse heeft in de oliën zal ik dit zeker met hen delen.

profile-pic
Mirjam Leusink

De workshop voldeed totaal aan mijn verwachtingen. Ik pas al essentiële olie toe zowel bij mezelf, in het gezin en in de praktijk. De Veráge lijn wilde ik graag leren kennen. Het zijn fijne producten! Mocht iemand twijfelen om de workshop te volgen zeg ik: Doen!

profile-pic
Mirjam Dijks

Heel goede uitleg kom je met vragen en ze weet het niet dan wil ze het voor je opzoeken en komt met uitgebreide informatie. Was een gezellige avond. Dank je wel

Al onze workshops op een rij

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Er zijn momenteel geen toekomstige events.
Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Wil je meer weten over essentiële olie en hoe je dit effectief kunt toepassen in het dagelijks leven?

Wij hebben ook een hekel aan spam!

>