Negatieve vibes de baas met deze 10+ fijne tips

negatieve vibes de baas

Ben je wel eens een ruimte binnen gelopen waar de negatieve vibes merkbaar waren? Misschien in huis, op school of kantoor. Je zou het kunnen omschrijven als zwaar of triest. Je wordt er in ieder geval alles behalve blij van en het kan als zeer vervelend worden ervaren. Negatieve vibes is iets wat we niet willen want het trekt alleen maar meer negativiteit aan.

Wist je dat je met essentiële olie de energie kunt ophelderen? In dit blogartikel leg ik je uit welke oliën hierbij kunnen ondersteunen, hoe je het kunt gebruiken én geef ik je nog andere tips die een bijdrage kunnen zijn.

Het huis energetisch reinigen

Wanneer merkbaar is dat de energie in een ruimte veranderd is, is het tijd om de ruimte energetisch te reinigen. Wat de oorzaak ook is van deze verandering, er zijn diverse manieren om dit te doen. Een welbekende manier is door middel van een ruimte in de rook van versgebrande salie te zetten. Een effectieve methode alleen je moet a) van de geur houden en b) een rookmelder is niet blij met salie.

Daarom ben ik super blij met de mogelijkheden die essentiële olie biedt en nu hoef ik me geen zorgen meer te maken over het opschrikken van de buurt omdat de rookmelder afgaat. Plus dat je ook nog eens de lichamelijke voordelen van essentiële olie ontvangt.

Lees ook vooral verder want ik geef je naast essentiële olie nog meer zinvolle tips, simpel en effectief (ik hou er van).

Essentiële olie

Als wij het hebben over essentiële olie dan spreken wij over grondig geteste, veilige essentiële olie met CPTG keurmerk. Wij gebruiken, en zijn erg tevreden over, de oliën van doTERRA. Gebruik nooit zomaar een essentiële olie, niet iedere essentiële olie is gelijk en doe vooral eerst jouw eigen onderzoek. Met de juiste kennis en het juiste product staat niets jou meer in de weg om veilig te starten met essentiële olie.

Zou je graag willen weten wat essentiële voor jou of jouw gezin kan betekenen? Vraag dan het, tijdelijk GRATIS, consult hier aan.

Rozemarijn

De olie van kennis & overgang

Rozemarijn ondersteunt jou te vertrouwen op wat jij weet en deze kennis reikt veel verder dan we wellicht nu beseffen. Het ondersteunt ons ook bij de overgang van een zware lage vibratie in energie naar een lichte hogere vibratie.

Lavendel

De olie van communicatie

lavendel

Voel jij je wel eens niet gehoord of niet gezien? Dit kan een zware negatieve vibe met zich meebrengen, voor jou en jouw omgeving. Bedenk je eens, hoe zou het zijn als je verlost zou zijn van deze negatieve vibes?

Misschien voelt het als een bevrijding maar misschien is het ook eng. Als het voor jou de tijd is om nu in jouw unieke Kracht te staan waar je jezelf hoort én ziet dan is Lavendel echt de olie voor jou.

Citroengras

De olie van reiniging

citroengras

Energetisch gezien is Citroengras de olie van zuivering en reiniging. Oude beperkende overtuigingen, negativiteit, schadelijke energieën, loslaten van ervaringen uit het verleden, Citroengras helpt je verder te gaan zonder twijfel.

Het verstuiven van Citroengras in een ruimte geeft ook echt een schoon en zuiver gevoel. Energetische zware ballast verdwijnt als sneeuw voor de zon. 

Ylang Ylang

De olie van het innerlijke kind

ylang ylang

Ylang Ylang is een krachtige olie om emotioneel trauma uit het verleden los te laten. Het wordt ook wel de olie van het hart genoemd en staat bekend om zijn grote bijdrage bij opgestapelde emoties zoals woede en verdriet. 

On Guard

De olie van bescherming

on guard

Als er één olie is die bescherming biedt is het On Guard. Zowel op lichamelijk, emotioneel en spiritueel gebied.

Wanneer je werkt met mensen en makkelijk energieën oppikt breng dan een druppel On Guard aan in een draaiende beweging, met de klok mee, rond de navel. Het geeft je een veilig en, energetisch, beschermd gevoel. Zo simpel en super effectief.

Gebruikstips

De meest effectieve manier om essentiële olie te gebruiken voor het transformeren van negative vibes is door middel van het verstuiven van essentiële olie, bijvoorbeeld in een diffuser (het ruikt heerlijk en staat ook nog een leuk in jouw huis). Speciaal voor jou een diffusermix met een aantal van bovenstaande essentiële oliën:

Energetische diffuser mix

  • 3 druppels Citroengras
  • 2 druppels Ylang Ylang
  • 3 druppels Rozemarijn
  • 2 druppels On Guard

  1. Druppel de essentiële olie in een diffuser met koud water.
  2. Zet de diffuser aan en snel zal de ruimte transformeren en een fijne lichte ruimte.
  3. De aanbevolen aantal druppels zijn een voorbeeld. Pas de aantallen aan tot het voor jou een perfect werkende energetisch reinigende mix is.

Kies altijd een olie/ oliën waar jij je fijn, prettig en/of veilig bij voelt.

Essentiële olie bestellen met korting, klik hier

Essentiële korting bestellen zonder korting, klik hier

Overige tips

  • Open ramen en laat frisse wind en energie door de ruimte waaien
  • Neem een bad met Keltisch zeezout of Epsom zout
  • Gebruik mooie, liefdevolle woorden en hang mooie foto’s en afbeeldingen in de ruimte. De Kracht van woorden is groot. Heb aandacht voor de woorden die jij spreekt en de energie waarin jij functioneert. Als je benieuwd bent naar de Kracht van woorden kijk dan eens dit filmpje:

Aan de hand van al deze tips kun je zelf veel doen om negatieve vibes de baas te worden. Zoals beloofd, simpel en effectief!

Tot slot

Ik ben heel benieuwd…

Deel met ons of jij wel eens negatieve vibes opmerkt en wat doe je dan?
En heb jij nog een tip die bij jou goed werkt tegen negatieve vibes?

Laat het ons alsjeblieft weten in het commentaarveld hieronder
En laat je ook inspireren door het lezen van de bijdragen van anderen.

Zorg goed voor jezelf en wees lief voor een ander.
Jacquelien

PS: Deel dit artikel met jouw Facebook vrienden en -fans, LinkedIn contcten, Twitter volgers en Google+ kringen via de Share knoppen hiernaast, zodat ook de mensen uit jouw omgeving profiteren.

Gebruik nooit olie waarvan je de herkomst of het bedrijf niet kent. Er zijn heel veel oliën die vervalst zijn of zodanig verdund dat de kracht niet meer merkbaar is. Wij gebruiken alleen CPTG gecer​tificeerde oliën.

Jacquelien Springer

Wellness Advocate | LifeCoach | AromaTouch practitioner | Acces Bars Facilitator | mede-oprichter en bedenker van meermetolie.nl |

>