Natuurlijk fit en in balans
met essentiële olie voor het hele gezin

Geef jezelf een alternatief en ontdek hoe dit geschenk 
uit de natuur jouw gezondheid kan ondersteunen

Over ons

Als ik jou mag omschrijven dan ben je iemand die..

​.. lichaam en geest graag wil ondersteunen met een puur krachtig schoon en natuurlijk alternatief.

.. gelooft dat voor elke kwaal of ziekte ergens een plant is die het kan genezen.

.. wil ontdekken of herontdekken wat de natuur ons bieden heeft.

Het is echt frustrerend.......

De technologie en westerse medicijnen zorgen ervoor dat poeders en pillen als normaal worden geaccepteerd. Bijwerkingen hoort gewoon erbij is haast niet meer te bedenken dat je iets kunt gebruiken zonder bijwerkingen.

Door het feit dat je dit aan het lezen bent schatten wij jou zo in dat jij iemand bent die voor zichzelf en zijn dierbaren geeft.

Onze missie 

Jacquelien, Julian en Dr Hill

Jacquelien, Julian en Dr Hill

Is mensen bewuster maken hoe men meer verantwoording kan nemen voor eigen welzijn en die van hun dierbaren. Tevens is ons streven mensen zelfredzaam te maken door middel van educatie hoe je lichaam en geest optimaal kunt ondersteunen met essentiële olie.

Ons verhaal

Jacquelien en Julian
Samen zijn we de bedenkers en oprichters van Meer met Olie.

Door onze gezondheidsuitdagingen hebben we veel geprobeerd in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Bij elk bezoek denk je: 'Deze deskundige gaat mij helpen' om vervolgens later weer van begin af aan te moeten beginnen. Dankzij een goede vriend hebben we mogen ervaren wat essentiële olie voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid kan betekenen. We hebben niets tegen de reguliere gezondheidszorg. In onze ogen kan essentiële olie hiermee prima samen gaan. Wat we zijn gaan doen is ons beter informeren en meer verantwoording nemen over onze eigen gezondheid. Verder zijn we ons meer gaan verdiepen in essentiële olie door veel hierover te lezen en workshops/ conventies bij te wonen.

​Meer met Olie

​Meer met Olie is ontstaan vanuit de gedachte dat er veel meer te ontdekken en te leren valt over essentiële olie. Deze site is ontstaan zodat wij samen met jou steeds meer hierover kunnen leren en delen. Elke week kun je rekenen op nieuwe content en regelmatig geven we ook workshops over essentiële olie. Je kunt ook bij ons terecht voor een heerlijke AromaTouch behandeling.

Jacquelien en Julian

​​Wij geloven..

dat essentiële oliën één van de mooiste cadeaus zijn uit de natuur en dat je met deze natuurlijk extracten heel ons lichaam en geest kan ondersteunen.

ZELFREDZAAM MET ESSENTIËLE OLIE?

​Of je nu alleen voor jezelf moet zorgen, voor familieleden of mensen in jouw praktijk, essentiële olie is een goed natuurlijk alternatief door zijn veelzijdige eigenschappen als antibacterieel, antiviraal, parasiet dodend en schimmeldodend.


Ontdek zelf hoe snel dit kan met behulp van dit e-boek

​Wat zeggen anderen over onze producten en diensten?

​"


Na het lezen van jullie e-book ben ik ook Lavendel gaan gebruiken, een paar druppels op een katoenen doekje op het nachtkastje leggen! Ik val rustig in slaap en slaap dan goed door!


​Bernadette Dania

​"


​Ik ben altijd weer blij met jullie artikelen en lees ze vol interesse. Zo ook deze. Sinds ik de olie van doTERRA gebruik ben ik niet meer ziek, slaap beter en kan de hele wereld aan. Ik vind het geweldig.


​Yvonne Casander

​"


​Door de proefmonsters die ik van jullie kreeg, voordat mijn pakket was gearriveerd, heb ik mogen ervaren hoe sterk de werking kan zijn. Mijn dochter met een flinke verkoudheid ​voelde zich snel weer beter.


​Petra Siemers

​"


​Heel goede uitleg kom je met vragen en ze weet het niet dan wil ze het voor je opzoeken en komt met uitgebreide informatie. Was een gezellige avond. Dank je wel​Mirjam Dijks

Deze website is niet bedoeld om diagnoses te stellen, ziekten vast te stellen of claims te doen ter genezing van ziektes. De reacties en informatie hier gepost door de lezers en administrators van deze website is geenszins bedoeld als vervanging voor medische raad van professionals. Iedereen die aan een ziekte of verwonding lijdt, dient een gekwalificeerd arts te raadplegen.

Meer met Olie

Laan van het Kwekebos 235
7823 KE Emmen
+31(0)620845770
[email protected]

KvK NR: 08121371 0000
BTW NR: NL10112.04.371.B01

.

>