Geloof jij ook dat voor iedere ziekte of kwaal onze schepper een plant heeft gecreëerd die het zal genezen?

We moeten alleen de mogelijkheden van natuurlijke genezing blijven ontdekken.


De productinformatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Bij ernstige klachten raden wij iedereen altijd aan naar een dokter te gaan.

Frustrerend...

De technologie en westerse medicijnen zorgen ervoor dat poeders en pillen als normaal worden geaccepteerd. Ik weet het niet zeker.... maar ik schat zo in dat jij iemand bent die voor natuurlijke alternatieven en therapieën open staat. Daarom geloof ik direct als je zegt dat het wel eens frustrerend is om jouw gezondheid te ondersteunen met middelen die synthetisch zijn en bijwerkingen hebben.

Maar weet je...

Of je nu alleen voor jezelf moet zorgen, voor familieleden of mensen in jouw praktijk, essentiële olie is een goed natuurlijk alternatief door zijn veelzijdige eigenschappen als antibacterieel, antiviraal, parasiet dodend en schimmeldodend.

Misschien...

  • heb je weleens essentiële olie geroken
  • heeft essentiële olie jou geholpen toen je verkouden was of niet kon slapen
  • heb je geen enkele ervaring met essentiële olie

Het maakt niet uit wat jouw ervaringen zijn geweest. Weet dat er echt kracht zit in essentiële olie. Dit wordt bewezen door persoonlijke ervaringen en in vele wetenschappelijke onderzoeken die gaande zijn.

Wij geloven...

  • in een schoon en krachtig alternatief direct uit de natuur
  • dat essentiële oliën één van de mooiste cadeaus zijn uit de natuur
  • dat essentiële olie ons lichaam en onze geest uitstekend kan ondersteunen
  • dat er nog veel meer mogelijk is met essentiële olie
Jacquelien, Julian en Dr Hill

Jacquelien, Julian en Dr Hill

Ons verhaal

Jacquelien en Julian 

Samen zijn we de bedenkers en oprichters van Meer met Olie.

Door onze gezondheidsuitdagingen hebben we veel geprobeerd in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Bij elk bezoek denk je: 'Deze deskundige gaat mij helpen' om vervolgens later weer van begin af aan te moeten beginnen. Dankzij een goede vriend hebben we mogen ervaren wat essentiële olie voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid kan betekenen. We hebben niets tegen de reguliere gezondheidszorg. In onze ogen kan essentiële olie hiermee prima samen gaan. Wat we zijn gaan doen is ons beter informeren en meer verantwoording nemen over onze eigen gezondheid. Verder zijn we meer gaan verdiepen in essentiële olie door veel hierover te lezen en workshops/ conventies bij te wonen.

Jacquelien en Julian

Jacquelien en julian bij de essentiële olie conventie in praag

Meer met Olie

Meer met Olie is ontstaan vanuit de gedachte dat er veel meer te ontdekken en te leren valt over essentiële olie. Deze site is ontstaan zodat wij samen met jou steeds meer hierover kunnen leren en delen. Elke week kun je rekenen op nieuwe content en regelmatig geven we ook workshops over essentiële olie. Je kunt ook bij ons terecht voor een heerlijke AromaTouch behandeling.

Onze missie...

is mensen bewust te maken over de mogelijkheden en voordelen van essentiële olie.

Facebook

Ook op Facebook zijn we actief en wij zouden het super tof vinden als je ons wilt volgen. Hier vind je meer tips, informatie, workshops, en verlotingen.

Facebook meer met olie

Wat zeggen de mensen over onze producten en diensten?

profile-pic
Mirjam Leusink Cranio Sacraal & Dorn therapeut

De Veráge lijn wilde ik graag leren kennen. Het zijn fijne producten!

De workshop voldeed totaal aan mijn verwachtingen. Ik pas al essentiële olie toe zowel bij mezelf, in het gezin en in de praktijk. De Veráge lijn wilde ik graag leren kennen. Het zijn fijne producten! Mocht iemand twijfelen om de workshop te volgen zeg ik: Doen!

profile-pic
Bernadette Dania Lerares basis onderwijs

Na het lezen van jullie e-book heb ik nog meer tips gekregen hoe de oliën te gebruiken.

Tegen moeite om in slaap te vallen heb ik altijd Wild Orange gebruikt, een druppel in mijn nek en onder mijn voeten, na het lezen van jullie e-book ben ik ook Lavender gaan gebruiken, een paar druppels op een katoenen doekje op het nachtkastje leggen! Ik val rustig in slaap en slaap dan goed door!


Ook ben ik nu Peppermint gaan gebruiken om mijn drang naar zoetigheid in te tomen!
Het helpt goed!! Een paar keer per dag aan het flesje ruiken, lust om te snoepen is er niet meer!

profile-pic
Anoek Staphort- Meijer Belle Health voedingsdeskundige

Ik had nog nooit van de AromaTouch behandeling gehoord...

Ik had nog nooit van de AromaTouch behandeling gehoord maar jacquelien zei dat het ookwel wat voor mij was, omdat ik chronische pijnklachten heb. Ik houd normaal gesproken niet zo van massages omdat ik meestal denk tijdens de massage houd nu maar op. Maar door de olie is de AromaTouch behandeling toch heel ontspannend. Ik was zelfs bijna in slaap gevallen. En dat voor iemand die er niet van massages houd zegt dat toch wel genoeg. Dus een echte aanbeveling om goed te ontspannen waardoor je ook minder lichamelijke klachten hebt de periode erna.