Bel ons:
0620 85770

Start vandaag met deze pure en krachtige oliën

doTERRA producten met minimaal 25% korting

Ga goed van start met een gratis uitleg 

Wij beantwoorden jouw vragen en  kijken naar jouw specifieke situatie. Je weet hierna voldoende om zelfstandig te starten met  essentiële olie.

doTERRA Essentiële Oliën


Voor de beste ervaring met essentiële olie hebt je goede kennis nodig en een goed product. Voor beide ben je bij ons aan het juiste adres. We leren je genoeg zodat je zelfstandig verder kunt met essentiële olie waar jij het nodig bent. 

Begin nooit aan essentiële olie zonder een gedegen uitleg!!

Meer dan 10 jaar ervaring

Er zijn verschillende mogelijkheden om te leren omgaan met oliën van doTERRA zoals workshops, masterclasses, Facebook en Whatapp groepen.

Uitstekende klantenservice

doTERRA is als bedrijf zeer toegankelijk en transparant. Je krijgt altijd antwoord op jouw vragen. Zelfs de testrapporten kunt je opvragen om zelf te beoordelen.

Loyaliteitsprogramma

Als je een kortingsaccount hebt wordt je nergens toe verplicht. Wel beloond doTERRA de loyale besteller met voordeel oplopend tot 55% en gratis producten. 

Jij verdient het beste


100% PUUR, vrij van vulstoffen of kunstmatige verontreinigingen zoals pesticiden of andere chemische residuen.

Wanneer je kiest voor doTERRA dan kies je voor pure essentiële olie die zorgvuldig en vakkundig gedistilleerd zijn van planten die in de meest gunstige omgeving gezaaid en geoogst zijn door ervaren kwekers over de hele wereld.

Start vandaag!


Geef jezelf meer keus met dit schone en natuurlijke product

Wat zeggen anderen:

profile-pic

Ohhhhh....de kruidnagel is mijn redding geweest

Ohhhhh....de kruidnagel is mijn redding geweest..Al regelmatig ontstekingen gehad.Mij helpt t super goed. Ik doe een druppel op een wattenstaafje en smeer dat over de pijnlijke plek..paar x per dag spoelen met 2 druppels olie en hoppa..binnen een paar dagen van de pijn en ontsteking af!

Jeannette
profile-pic

Ter ondersteuning van de luchtwegen

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen (jongens) van 9 en 12 jaar. Zelf ben ik gezond. Beide kinderen hebben astma. Door de olie hebben ze geen medicijnen meer nodig.

Jacolien van Zante Facilitairmedwerkster
profile-pic

Ik gebruik lavendel en pepermunt

De Lavendel gebruik ik, een paar druppels op een katoenen doekje op het nachtkastje leggen! Ik val rustig in slaap en slaap dan goed door! Ook gebruik ik nu Pepermunt om mijn drang naar zoetigheid in te tomen!
Het helpt goed!!

Bernadette Dania Lerares basis onderwijs
>