Bel ons: 
0620 85770

Stroomt enthousiasme om mensen helpen door jouw bloed?

Versterk ons team en ontdek de vele voordelen

Meld je snel aan voor een gratis uitleg 

Als essentiële olie jou interesseert, je het leuk vindt om mensen te helpen en je hiermee een inkomen wilt generen

Waarom zou je ons team willen versterken?


We hebben een actief vrolijk team met veel kennis waarin jij op jouw eigen tempo kunt leren hoe je met deze topproducten jouw gezondheid en die van jouw familie kunt ondersteunen. Deze topproducten hoeven je geen arm en een been te kosten, vandaar de vele kortingen en gratis product van de maand. Als wanneer je klaar bent om jouw kennis over te dragen aan een ander dan is er ook een goed verdienmodel beschikbaar.

Trend

Steeds meer mensen willen het heft in eigen handen nemen. Gevolg hiervan is dat men op zoek gaat naar natuurlijke, schone alternatieven. Mede door toenemend wetenschappelijk bewijs is de verwachting dat dit in de komende jaren explosief gaat groeien. Stel je voor dat je een product zou hebben die precies bij de behoefte aansluit.

Producten

De doTERRA producten bestaan in de basis allemaal uit essentiële olie. Dit zijn aromatische componenten, gedestilleerd uit planten. Essentiële oliën hebben veel positieve eigenschappen, daarom is het bij uitstek perfect om de gezondheid en het geestelijke welzijn op een natuurlijke manier te ondersteunen. Dit wordt al meer dan 2500 jaar toegepast.

Compensatieplan

Als gebruiker kun je al profiteren van het doTERRA compensatieplan in de vorm van punten, gratis olie en geld. Besluit je ook anderen te helpen met de kennis om essentiële olie te gaan gebruiken voorziet dit plan ook in compensatie voor de korte termijn. Verder kun je groeien tot een serieus inkomen, part-time of fulltime. Dit door simpel de olie met enthousiasme te delen.

Succes is simpel


Om succes te boeken met een essentiële olie business is niet moeilijk. De onderstaande 5 punten zullen jou enorm helpen.

Van mensen houden

Als je van mensen houdt dan is deze business een fluitje van een cent. De producten verkopen zichzelf en als jij genoeg van de mensen in jouw omgeving houdt om dit met hun te delen kan succes niet uitblijven.

Niets gaat boven een persoonlijk ervaring

Je zult bij de vele whatsapp groepen, workshops en boeken veel leren over essentiële olie maar niets gaat boven een eigen ervaring waar jij jezelf kunt overtuigen dat je een goed product in handen hebt. Dit maakt het super makkelijk voor jou om iemand anders te leren en te adviseren.

Durf een leider te zijn

Na de vele ervaringen en de vele lessen kun je ervoor kiezen om een ander te leren en te adviseren op dezelfde manier, of zelfs beter, dan dat bij jou is gebeurd. Zo maak je de eerste stapjes naar een leider.

Wat kan je van ons verwachten?


Wij zijn gecommitteerd om jou te steunen, te leren en te begeleiden in het leren over de producten, hoe je zelfstandig kunt bestellen zodat je zo snel mogelijk kunt groeien.

Alle voordelen op een rij

  • Een gezellige team waar je veel kunt leren
  • Een 100% puur en natuurlijk product
  • Minimaal 25% korting
  • Gratis opleidingen
  • Maak kans op gratis product van de maand
  • Spaar voor gratis producten
  • Genereer een parttime of fulltime inkomen

Ondanks er heel veel kits zijn waar je mee kunt starten, met honderden euro's korting, kun je ook met 1 of 2 olietjes beginnen. Dus met een klein budget kan je ook prima starten.

Start vandaag!


Geef jezelf meer keus met dit schone en natuurlijke product

>
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE