Zo kun jij een verschil maken voor een betere wereld

Zo kun jij een verschil maken voor een betere wereld

Het is ruim 4 jaar geleden dat wij onze eerste essentiële olietjes bestelden. Olie om de gezondheid te ondersteunen voor specifieke klachten, geweldig! Wat ik toen niet wist was dat het veel meer is dan alleen een olie die de gezondheid kan ondersteunen.

Wij hebben, door gebruik te maken van de olie, ontdekt dat het mogelijk is een verschil te maken. ​

Vergeet niet het artikel helemaal tot het einde te lezen om geïnspireerd te raken en om te ontdekken hoe jij ook een verschil kunt maken, op jouw manier en met de middelen die jij hebt.

Voor jou??

Graag wil ik je vragen om deze alinea goed te lezen voor je verder leest:

Dit artikel is voor jou als je ook maar een klein beetje gelooft dat we de wereld een klein beetje mooier en beter kunnen maken.

Dit artikel is speciaal voor jou als jij ook maar een klein beetje gelooft dat je hieraan kunt bijdragen, ook al heb je nu misschien nog geen idee hoe.

Ben jij dit niet? Dan kun je beter hier stoppen met lezen. Ik waardeer jouw tijd enorm en deze kun je dan beter besteden aan zaken die voor jou zinvol zijn. 

Co-Impact Sourcing

Een olie met een verhaal

Een goed product is belangrijk maar om aan een goed en puur product te komen ben je loyale, gecommitteerde werknemers nodig. Die werknemers hebben ook gezinnen.

Het is noodzakelijk om olie te oogsten in de, voor de plant, beste omstandigheden om de therapeutische kwaliteiten te waarborgen. We zien dat dit vaak in landen is waar de leefomstandigheden voor de mensen niet optimaal zijn. Daar is Co-Impact ontstaan. 

Voor als je geïnteresseerd bent om nog meer Co-Impact Sourcing filmpjes te bekijken, klik op de afbeelding hieronder:

Je begrijpt misschien nu al een beetje dat wanneer je een olie bestelt, je niet alleen een olie koopt die jou, of je dierbaren ondersteunt maar het helpt een hele community.

Het wordt nog beter

Je hebt in de video over Co-Impact Sourcing al kunnen horen dat ze hiermee gericht community's helpen een beter bestaan op te bouwen.

Ik deel heel graag een aantal projecten met jou waarvan ze op mij indruk hebben gemaakt. Zelfs niet wetende dat gruwelijke onderwereldpraktijken nog bestonden, waarover snel meer.

Het ontstaan van Healing Hands Foundation

Naast het delen van essentiële oliën met de wereld, streefde doTERRA ernaar mensen en gemeenschappen te dienen met de middelen die ze hadden. In eerste instantie betekende dit doneren aan liefdadigheidsinstellingen, fondsenwervers en gemeenschapsprojecten, maar uiteindelijk groeide het uit tot veel meer.

De doTERRA Healing Hands Foundation is in juni 2012 opgericht als officiële 501 (c) (3) organisatie zonder winstoogmerk. Deze stichting is één van de manieren waarop doTERRA zich inspant en hulp biedt aan gemeenschappen in nood. Ze doen dit door samen te werken met organisaties en doTERRA Wellness Advocates om miljoenen mensen over de hele wereld hoop te bieden.

Voorbeelden van projecten

Operation Underground Railroad

Ik herinner me het nog goed...

... het was de Europese Conventie van doTERRA in Praag toen het verhaal verteld werd achter Operation Underground Railroad en ik was diep geschokt..

Nog meer woorden zijn overbodig. DoTERRA besloot samen te werken met O.U.R. en er ontstond iets moois:

Hope

doTERRA liet een olie ontwikkelen genaamd ‘Hope’. De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan het project.

doTERRA Hope Touch is een onderscheidende essentiële samengestelde olie die de frisse geur van Bergamot combineert met Ylang Ylang en Frankincense (wierook), en vervolgens lichtjes wordt gezoet met het verwarmende aroma van Vanille.

DoTERRA Hope Touch kan op de nek, polsen en pols worden aangebracht om de hele dag een verfrissende geur te ervaren. De uitnodigende geur is maar één voorbeeld wat de Hope Touch echt uniek maakt. Bij elke toepassing van doTERRA Hope Touch adem je de opbeurende geur in terwijl je weet dat je aankoop deel uitmaakt van een grotere missie, namelijk om kostbare kinderen over de hele wereld te helpen.

Bij elke aankoop van doTERRA Hope Touch wordt de volledige aankoopprijs gedoneerd aan de doTERRA Healing Hands Foundation™ *, die inspanningen ondersteunt ter bestrijding van de seksindustrie over de hele wereld. (Bron: doTERRA)

Days for Girls

Stel je eens voor, je bent een meisje waarbij het lichaam vol in ontwikkeling is maar je beschikt niet over de middelen om te zorgen voor de nodige persoonlijke hygiëne. Om deze meisjes bekommert het Healing Hands Project zich ook. Hoe ze dit doen ontdek je in de volgende video

Because we carry

Ook dichterbij helpt Healing Hands. Je kunt je vast de schokkende beelden op tv of in de krant nog wel herinneren van aangespoelde moeders met kinderen bij Lesvos in Griekenland.

Tijdens de Europese Conventie in 2017 in Amsterdam raakte het verhaal van Steffi de Pous ons diep. In 2015 verliet ze Amsterdam voor Lesvos en heeft ze haar leven gewijd aan het tegemoetkomen aan de behoeften van de mensen in Lesvos. Steffi creëerde Because We Carry, die voedsel, kleding en benodigdheden levert aan deze vluchtelingen.

Jaarlijks zamelen helpt Meer met Olie in goede staat verkerende, warme winterkleding te verzamelen dat mee kan kan naar Lesbos.

Wil je meer lezen over Because we carry? Klik dan hier

Zelfs een klein gebaar kan groots zijn

De bovenstaande projecten zijn groots en hebben een enorme impact. Toch bestaat de Healing Hands Foundation ook uit kleinere projecten, soms zelfs realiseerbaar in één dag. Kijk zelf maar:

Jij kunt jouw eigen Healing Hands project zijn

Hoeveel kun jij betekenen voor iemand door er even voor hen te zijn?

Wij vinden een hele mooie manier met zichtbaar een positief effect het geven van een handmassage. Simpel en enorm effectief.

Neem een essentiële olie naar keuze en geef iemand, en jezelf, een herinnering, een moment om nooit te vergeten.

Zo maak jij een verschil

Je hebt voorbeelden kunnen zien waar een verschil gemaakt wordt. Zelf vind ik het magische van dit dat je een verschil kunt maken door jezelf te zijn. Wat bedoel ik hiermee?

Ben jij iemand die graag houdt van een verfrissende, opbeurende geur? Overweeg dan eens de Hope essentiële olie.

Weet dat de gehele opbrengst gaat naar Operation Underground Railroad waarmee meisjes geholpen worden verlost te raken van de slavernij in de sexindustrie.

Photo by mixingfoodandlife.com

Misschien ben jij iemand die houdt van een lekkere handlotion, van rozengeur of van beide. Of misschien wil je het aan iemand cadeau geven.

Weet dan dat er de Hand Lotion is die erg snel intrekt, met rozengeur, die je niet alleen voor de handen kunt gebruiken en waarmee de gehele opbrengst wordt gedoneerd aan de Healing Hands Foundation. 

Aanschaf van een product

Wil jij graag de Healing Hands Foundation steunen? Dat kan door de Healing Hands Handlotion of de Hope olie hier aan te schaffen als je nog geen gebruik maakt van het 25% kortingsaccount. Zou je graag hierover, vrijblijvend, meer informatie willen ontvangen? Laat het ons dan weten door het korte contact formulier in te vullen of door een tijdelijk gratis telefonisch consult aan te vragen.

En misschien heb je nog goede en warme winterkleding liggen voor de vluchtelingen in Lesvos. Like dan de Facebookpagina van Because we Carry om op de hoogte gehouden te worden van acties en inzamelingen of houdt de Facebookpagina van Meer met Olie in de gaten voor inzamelingsacties in het najaar. 

Tot slot

Ik ben heel benieuwd…

Hoe zou willen bijdragen aan een betere wereld?

Laat het ons alsjeblieft weten in het commentaarveld hieronder
En laat je ook inspireren door het lezen van de bijdragen van anderen.

Zorg goed voor jezelf en wees lief voor een ander.
Jacquelien

PS: Deel dit artikel met jouw Facebook vrienden en -fans, LinkedIn contcten, Twitter volgers en Google+ kringen via de Share knoppen hiernaast, zodat ook de mensen uit jouw omgeving profiteren.

Gebruik nooit olie waarvan je de herkomst of het bedrijf niet kent. Er zijn heel veel oliën die vervalst zijn of zodanig verdund dat de kracht niet meer merkbaar is. Wij gebruiken alleen CPTG gecer​tificeerde oliën.

Jacquelien Springer

Wellness Advocate | LifeCoach | AromaTouch practitioner | Acces Bars Facilitator | mede-oprichter en bedenker van meermetolie.nl |

  • Yvonne Casander schreef:

    Wat een fantastische projecten allemaal. Dank je wel voor het delen en kenbaar maken hiervan.

  • >
    Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE